Versterking en ontwikkeling van organisaties, teams & mensen. 

Advies

Ebbinge helpt de effectiviteit van ondernemingen te verhogen. Op individueel, team- of organisatieniveau. Met een gespecialiseerd team van senior consultants en facilitators. Ebbinge heeft de afgelopen jaren organisaties beter laten functioneren. Van grote multinationals, tot private equity huizen, van advieskantoren tot ondernemende mid-market bedrijven. 

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er een positief verband bestaat tussen financiële prestaties van organisaties en de kwaliteit van het menselijk kapitaal. Ebbinge richt haar dienstverlening op:

Strategische management audits & human capital due diligence:

het beoordelen van de kwaliteit en potentie van zittende directie en management teams.

Leiderschapsontwikkeling:

het ontwikkelen van leiders, teams of organisatieonderdelen, met als doel het verhogen van de persoonlijke effectiviteit, het creëren van winnende teams en het ontwikkelen van een gezonde, high performing cultuur.

Begeleiding zelfevaluatie RvT / RvC:

Ebbinge begeleidt de (verplichte) zelfevaluatie van commissarissen en toezichthouders. Stimuleert‘het echte gesprek’. Constructief en gericht op waarden gedreven ontwikkeling. Een maatwerk sessie waarin uw actualiteiten en dilemma’s centraal staan. Gedegen voorbereid en met een concrete ontwikkelagenda als resultaat. Klik hier voor meer informatie.

Voorbeelden van opdrachten die Ebbinge Advies reeds vervuld heeft:

•    Due diligence van het directieteam van een te acquireren onderneming. Opdrachtgever is de CEO van een grote deelneming van een NL participatiemaatschappij. Rekening houdend met de strategische doelen en ambities in de toekomst.
•    Afnemen executive assessments voor een grote beursgenoteerde onderneming in de ICT sector. Ebbinge heeft hiermee de directie, de eerste en tweede laag voorzien van een potentieel beoordeling (ontwikkel assessment).
•    Opleiden van directeuren/managers in publieke sector om de veranderende rol van een ministerie succesvol te kunnen leiden.
•    Een verandering naar een cultuur van ‘ownership’. Naar een proactieve, professionele cultuur in een private zorg onderneming. Door coaching, workshops en gerichte potentieel beoordeling.
•    Leiderschapsontwikkeling van CEO van een private equity owned bedrijf om forse transitie van het bedrijf succesvol te leiden.
•    Begeleiding van directieteam (tevens aandeelhouder) dat geconfronteerd wordt met neergaande resultaten in onderneming wat forse onderlinge spanning oplevert. 
•    Jaarprogramma persoonlijke leiderschapsontwikkeling voor investment directors in private equity bedrijf.

Klik hier voor een voorbeeld van een Leiderschapsprogramma voor leiders met uitdagende nieuwe business vraagstukken.

Meer informatie

Anita te Water, Mark Weterings, Vivianne Hepkema.

T: +31 (0)20 5 725 725
E: info@ebbinge.nl