Snelle toegang tot een netwerk van bewezen kwaliteit.

Interim

De markt voor interim management opdrachten is de afgelopen jaren sterk veranderd. Nog niet zo lang geleden werd executive interim management vooral verbonden met het tijdelijk inhuren van capaciteit op hoog niveau. In toenemende mate gaat het vandaag de dag om afgebakende complexe opdrachten, met de tijdelijke inzet van één-op-één passende kennis en ervaring.

Anders dan de meeste andere bureaus hebben wij ervoor gekozen onze interim managers te selecteren uit het gehele aanbod van de beste beschikbare interim managers, dus niet te werken met een kleine groep interim managers die exclusief aan ons is verbonden. Het aantal mogelijke kandidaten neemt daardoor sterk toe, de selectie van de allerbest passende interim manager staat steeds voorop.

Onze interim-specialisaties en bestand

Ruim 80% van de in Nederland geregistreerde ervaren interim managers is bij ons bekend. Wij kennen hen en zij kennen ons. Elk functiegebied heeft bij ons een aparte interim specialisatie. Zo bieden wij een selectie van de best passende kandidaten. Aan aanbod geen gebrek. De gestelde eisen zijn hoog (essentie: meerjarige interim ervaring, goed analytisch denken, ruime ervaring binnen het gevraagde vakgebied, uitstekende referenties).

Uit onze interim-praktijk

Enkele voorbeelden van recent ingevulde opdrachten: deelneming private equity (interim CFO); Goede Doelen organisatie (Interim HR directeur); deelneming private equity (interim Marketing Manager); brancheorganisatie (interim voorzitter); fabrikant voeding (interim Finance Manager); transportonderneming (interim Algemeen Directeur); consumer goods fabrikant (interim Legal Counsel); deelneming private equity (Restructuring Manager/Onderzoek).     

Informatie voor interim managers

Wij werken met zelfstandig gevestigde Executive Interim Managers op basis van een opdrachtovereenkomst.

De basisvereisten zijn:

  • Ruime ervaring op directieniveau
  • Een breed loopbaanprofiel
  • Meerdere opdrachten als interim manager met succes afgerond
  • Uitstekende referenties
  • Veelzijdige ervaring binnen de eigen specialisatie
  • Hoogopgeleid, goed analytisch denken

Wij ontvangen graag uw Nederlandstalig CV, inclusief een toelichting op uw specialisatie. U kunt daarvoor mailen naar onze contactpersoon Santana.deJong@ebbinge.nl . Na de beoordeling van uw gegevens informeren wij u op korte termijn over de mogelijkheden voor opname in ons netwerk.

Contact en Informatie

Wij zijn altijd op zoek naar goede, talentvolle mensen. We gaan dan ook graag in gesprek met je als we een match zien. Laat hier je motivatiebrief en CV achter als je hiervoor in aanmerking wil komen.

Hinnejan Elswijk, Joost 't Hooft, Santana de Jong, Paul van Dam, Wim Keizer.

T: +31 (0)20 5 725 725 of via +31 (0)6 13 764 574