Over Ebbinge: Human Capital advies, Executive Search en Interim Management. In het Bedrijfsleven en de Publieke sector.

Advies, Search & Interim. Dat is de kern van ons werk.

Ebbinge staat voor

Search, Advies, & Interim. Dat is de kern van ons werk.

Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. In het bedrijfsleven en de publieke sector. Het is onze stellige mening dat mensen en teams het toekomstig succes van een organisatie bepalen. Wij helpen deze succesfactoren te verbeteren. En bieden klanten daarbij toegang tot een selectief netwerk van ondernemers, bestuurders en managers.

Zo ontwikkelen wij organisaties en mensen, ter versterking van kwaliteit en ondernemerschap. Wij begrijpen hoe organisaties werken. Door goed te luisteren, met heldere adviezen. Inzicht te geven in het verbeterpotentieel van mensen en teams. Wij zijn zelf ook ondernemer. En werken internationaal, met 40 adviseurs, vanuit kantoren in Amsterdam en Brussel. Daarbij heeft iedere adviseur een eigen specialisatie.

Wij geloven dat mensen het verschil maken in organisaties. Als ze op de juiste plek zitten. Om resultaten te bereiken zijn individuele kwaliteiten randvoorwaardelijk. Toch ligt het ware succes in onderlinge samenwerking, in teamgeest, in het realiseren van gezamenlijke doelen. Elkaar durven en kunnen vertrouwen. Oprecht, vanuit het hart. Bereid zijn extra meters voor een ander te maken. Geven en krijgen.

Andere waarden, die zorgen voor geluk. Dan wordt de som meer dan het geheel der delen. Wij kunnen niet alleen zorgen voor betere mensen, maar ook voor betere teams. Waardoor het onmogelijke mogelijk kan worden.

Het is nooit te laat te kiezen voor de waarde van geluk.

Ebbinge helpt klanten dat te realiseren.